A.M.MIKLAVC TEHNIČNI PREGLEDI

Tehnični pregledi, homologacija vozil, kontrola tahografov, registracija vozil.

Zaprto!!!

Vlada je z današnjim dnem sprejela  interventni Zakon o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19).

V skladu s sprejetim odlokom smo s 16.3.2020 zaprli svoja vrata v vseh naših poslovnih enotah. Tako do nadaljnjega ne opravljamo več naših storitev Tehničnih pregledov, Registracij, Sklepanja zavarovanj, Homologacij in kontrole tahografov.

https://www.uradni-list.si/_pdf/2020/Ur/u2020026.pdf

https://www.gov.si/novice/2020-03-16-prepoved-izvajanja-tehnicnih-pregledov-ter-ukrepi-financnega-inzeniringa-za-mikro-mala-in-srednje-velika-podjetja/

STORITVE

Glavne storitve, ki jih opravljamo v naših poslovalnicah.

TEHNIČNI PREGLEDI

Pri tehničnem pregledu se preveri delovanje zavor, zračnost podvozja, delovanje svetlobnih teles in nastavitve žarometov, ustreznost dokumentov, poleg tega se pregleda tudi stanje vozila, sledijo še meritve izpušnih plinov, identifikacija vozila, itd. 

REGISTRACIJA VOZIL

Registracija vozila pomeni vpis podatkov o lastniku in podatkov o vozilu v evidenco registriranih vozil. Podaljšanje veljavnosti prometnega dovoljenja pomeni, da se izda ali podaljša PD za čas veljavnosti tehničnega pregleda in za čas sklenitve obveznega zavarovanja ter poravnane obveznost letne dajatve za uporabo vozila v cestnem prometu. 

HOMOLOGACIJA

Homologacija vozil se deli na Identifikacijo in oceno tehničnega stanja vozil IOTSV (uvožena vozila) in posamično odobritev predelanih vozil POPV (predelana vozila).

POKLIČITE NAS NA 03 897 61 05 ALI PIŠITE NA INFO@AM-MIKLAVC.COM!

NOVICE

Zadnje novice iz našega podjetja.

wHKq7Mnd

Zaprto!!!

Vlada je z današnjim dnem sprejela interventni Zakon o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19). V skladu s...
wp_upload_proxy624946835.

Kontrolor na tehničnih pregledih vozil – PE Velenje

Kontrolor na tehničnih pregledih NOV 2019 Kontrolor na homologaciji vozil Si želite postati del družinskega podjetja z več kot 20 letno tradicijo in to v modernih poslovnih prostorih? V svoj...
VCCy0GBG

Prosto delovno mesto Avtopralnica Mozirje

V naši strojni avtopralnici v Mozirju zaposlimo pralca vozil. Možnost zaposlitve za nedoločen čas.

PREDSTAVITVENI VIDEO

Oglejte si predstavitveni video AM Miklavc - tehnični pregledi, homologacija vozil, kontrola tahografov, registracija vozil. 

Facebook

Sledite nam na Facebook strani.